Kenttä

Väyläkartta

Väylien pituudet
1. 91 m 2. 134/57m 3. 80 m 4. 80 m 5. 164/86 m 6. 78m 7. 58 m 8. 70/48 m 9. 141/76m. Pelijärjestystä on uudistettu ja tehty yksi uusi greeni. Järjestys on muuttunut siten, että 1,2 ja 3 pelataan normaalisti. Neljännelle väylälle kuljetaan uuden greenin ja navetan välistä tien yli kukkulan päälle, mistä lyödään alas vanhalle 5 greenille. Uusi 5. väylän lyöntipaikka löytyy kentän vasemmasta takanurkasta. Kartta uudistetaan tulevalle kaudelle.

Teemu Tyryn tekemä juttu Vola-Golfista löytyy tästä  kenttäesittely

Par 3-kenttä Mäntyharjulla

Vilkkaasti liikennöidyn viitostien varrella, Mäntymotellin vieressä, on kesällä 2011 avattu golfin harjoituslyöntialue. Rangen valmistumisajankohtaa vauhdittivat kesällä 2011 Mäntyharjulla järjestettävät loma-asuntomessut ja viitostien peruskorjaus, jonka valmistuttua vilkkaalta tieltä on suora näköyhteys lyöntipaikalle.

Rangella on 30 lyöntipaikkaa, myös nurmilyöntialue, joilta on matkaa lyöntialueen takarajalle metsänlaitaan noin 250 metriä. Alueella on 9 väylän mittainen par 3-harjotuskenttä pituudeltaan 814 m, puttausalue ja hiekkabunkkeri. Alueella on pieni kahvio, jossa vuokraamme mailoja sekä myymme kahvia, jäätelöä, virvokkeita ja erilaisia golf-tarvikkeita. Rangen yhteydessä järjestetään myös opetustoimintaa.
Tarkoituksena on madaltaa golfin kokeilu- ja aloituskynnystä: kentällä ei tarvita osuuksia tai Green Card –tutkintoa, mutta meillä voi sen halutessaan suorittaa. Tämä on matalan kynnyksen kohde, vapaa-ajan aktiviteetti vakituisille asukkaille sekä alueella lomaileville.

Peruvedellä lomailevat pääsevät vaikkapa veneellä soutaen tai pyöräilemällä kokeilemaan golfin hurmaa ja saavat kaipaamaansa toimintaa vapaa-ajalleen.  Range avataan aikaisin keväällä ja pidetään auki jopa marraskuulle.
Kentän omistaja ja perustaja Tuomo Orasmaa on heinolalainen yrittäjä, joka golfiin hurahdettuaan on valmistunut myös golfkentänhoitajaksi. Range on tehty Orasmaan kotitilan maille ja suunnitelmissa on rakentaa alueelle myös loma-asutusta sekä tutkia mahdollisuudet avoimen jokamieskentän rakentamiselle.

Golfalueen tulevia toimintoja selvitettiin Peruvesi-Vihantasalmi matkailualueen kehittämishankkeessa.

Peruvesi & Vihantasalmi matkailualueen kehittämishanke 2010-2015.